Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Jag har inte glömt bort er, jag lovar, jag har haft fullt upp med nuet idag och det är ju himla härligt. Me and my boys, fast just boysen var borta en god stund mitt på dagen idag och gav mig tid till både återhämtning, soldyrkande och ogräsrensning. Lyxigt så det förslår!

Och nu alltså, en torsdagstrio i vanlig ordning!

Ända in i kaklet
Vi har en liten kille här hemma just nu som knappt har tid att pausa för att äta eller dricka, än mindre vila eller ta det lite lugnt. Han vill bara vara ute och leka, leka, leka all day long. Idag var han så trött att han tillslut mest trillade och var ledsen men blev ändå jätteledsen när det var dags att gå in och ta kväll. Ända in i kaklet så att säga, någon mer som känner igen det här?

Långhelger
Åh men älsk på det här med långhelger ändå. Så himla härligt! Att långhelgerna har lyckats tajma ett väder som är rakt av ljuvligt är en match made in heaven och de här dagarna, och de som har varit, ger mig så mycket i form av vila, återhämtning och ren och skär lycka. Tack livet!

Alternativ till pergola?
Som ni vet funderar vi på att bygga en pergola men det är ju trots allt en ganska permanent lösning och innan köper hem virke och sätter igång vill vi bara försäkra oss om att det är det allra bästa alternativet. Det här med parasoll känns ärligt talat som en fjuttig liten lösning som inte passar den stora yta vi vill skugga. Segel blåser sönder. Tittar vi på paviljoner kan vi lika gärna, eller hellre bygga den där pergolan. Men har ni andra alternativ?

Bild: Kila möbler

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.