Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Förskolans dag
Ikväll är vi på Förskolans dag tillsammans med Elliot, alla hans kompisar och alla föräldrar. Ett jättegäng med andra ord. Det ska bjudas på vernissage av barnens alster och sångstund med picknick i gräset. För mig ska det mest bli mysigt att gå dit med Elliot och uppleva skillnaden från förra året. Då var vi mitt uppe i hans utredning av hörseln, det var väldigt uppenbart att något var fel och så mycket folk samlat som skulle sitta stilla och titta på teater (det var förra årets grej) det fixade inte han då. Varför ska man sitta stilla och titta på utklädda människor när man inte hör någonting? Jag är lite spänd och nyfiken på hur det ska bli i år.

Brittiska prinsbröllopet
Vi måste ju nämna det Brittiska prinsbröllopet lite också. Prins Harry, Prins Charles och Lady Dianas yngsta son, gifter sig alltså på lördag med sin Meghan Markle och det går bara inte att missa. Pergolabygge till trots. Jag brukar sitta bänkad från start till slut när det sänds kungliga bröllop, så blir det inte den här gången men wow-momentet när Meghan kliver ur bilen för att gå in i St. George Chapel på Windsor det går bara inte att missa. Liksom när några av gästerna anländer. Och så I do’t förstås. Kungliga bröllop alltså, det är verkligen något speciellt. Och vad som också är speciellt är att när Prins Harry nu är gift lär det dröja ett par år innan vi ser ett kungligt bröllop av intresse igen. Kanske tills något av de Norska eller Danska kungabarnen har vuxit upp? De ligger nog närmst i ålder i alla fall. Nåja, vackert och underbart lär det bli och vem har designat klänningen??

Majstress?
Jag har lite överallt läst om Maj-stress. Att det är så mycket i maj att man knappt hinner njuta och uppleva allt det underbara som maj bjuder på. Jag kan inte påstå att jag känner av den riktigt. Jag har känt av läkarbesöks-stressen men det hör ju inte ihop med maj utan med graviditeten och min sjukdom. Men jag tänker att det kanske beror på att Elliot inte är tillräckligt stor ännu? Förutom Förskolans dag i kväll innebär inte Maj några extra utsvävningar för oss eller för honom, men det kanske kommer när han blir äldre, när det blir utflykter med skolan? Avslutningar i diverse idrotter? Eller? Vad säger ni med äldre barn, är det så?

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.