Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag eftermiddag, veckan snart slut och när detta publiceras kör vi playdate här hemma med Jennie, Sixten och Gusten. Så mysigt! Och i morgon är det helg och vila och en massa trevligt. Men först alltså – veckans torsdagstrio!

Det är något visst med havet
Efter att ha spenderat två dagar på KalmarSalen för ett event, med Kalmarsund som granne och Öland i blickfånget, kan jag återigen konstatera att det är något visst med havet. Eller vatten. Solen har strålat från en klarblå himmel i två dagar och det har glittrat så vackert på vattenytan. Ljuvligt!

Axlar ner – andning ut
Oj vad jag slappnade av när jag satte mig i bilen och körde hem för att hämta Elliot igår. Ett tvådagarsevent var till ända, det var lyckat, det var det sista stora event jag planerar och genomför innan min föräldraledighet. Phew! Att jag inte är så mobil längre har gjort att jag funderat en del på hur detta skulle gå men det har gått finfint. Så skönt!

Poolparty
Vi har blivit med pool sedan ett par dagar tillbaka och my god så skönt det är! Jag tar mig knappt i och ur med min foglossning men det är ändå värt det. Lilleman skrattar så han tjuter och jag njuter mest av att få kyla ner mig. Poolparty indeed! Att dessutom få ligga i en solsäng efter badet, jag i solen och lilleman i skuggan, och prata om livet och dagen det är himla fint det. Det är semester varje eftermiddag just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.