Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Jag trodde att jag hade fem veckor kvar på jobbet i söndags men har precis listat ut att det snarare är 3,5 vecka när vabbandet är över. Herregud! Kan någon bara stoppa tiden lite, det går för fort just nu! Och det säger jag trots att det inte precis känns som att tiden rusar fram när man är hemma och vabbar.

Oh well, livet alltså, det är bara att spänna fast sig och åka med eller hur?

Veckans torsdagstrio fick jag fundera en bra stund på men here we go!

Sommarträdgården
Som jag njuter av vår trädgård just nu. Eller snarare hälften av den. Baksidan är en enda stor fotbollsplan mer eller mindre, som väntar på att fyllas med studsmatta, fotbollsmål och allt man kan tänka sig i takt med att Elliot och lillasyster blir äldre. Men framsidan, åh framsidan, där blommar det för fullt just nu av penséer, rosor, stäppsalvia, jasmin, pelargoner, nypon, vit trift och snart, snart även de efterlängtade pionerna. Åh!

Feelgood-böcker
Jag känner ofta att jag vill växla mellan böcker. Efter en tung bok med ett mer djupt, och kanske svårsmält, innehåll behöver jag ”enkla” böcker. Feelgood, lättsmält, lite romantik kanske. Bladvändare på sitt sätt men nästan helt utan spänning. Någon som känner igen sig? Efter Störst av allt har jag nu istället gått över till Den lilla bokhandeln runt hörnet av Jenny Colgan. Light var ordet!

Kliar överallt
Att vara hemma och vabba barn med vattkoppor när man själv inte har haft just vattkoppor är lite som att läsa en lapp på förskolan om att det går löss och sedan tycka att det kliar överallt. För det gör det just nu. Det kliar och kliar och kliar. Jag ser inga prickar så jag tror absolut inte att jag har fått vattkoppor själv men som det kliar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.