Torsdagstrio vecka 25
Sarahs funderingar

Torsdagstrio vecka 25

Hörrni Glad midsommar på er! Det kan vi väl få unna oss att säga redan nu då jag gissar att de flesta av oss nu har arbetat färdigt och tagit sikte på morgondagens midsommarfirande. Eller kanske redan börjat, för alla dem som åker över till Öland redan ikväll börjar firandet liksom per automatik direkt. Att köra längs alvaret och fälten och se alla jordgubbsstånd och flaggor gör det omöjligt att inte få midsommarfeeling. Men innan vi börjar fira på riktigt tänkte jag bjuda på en traditionell torsdagstrio, denna gång för vecka 25!

Packningsfokus
Japp, i eftermiddag har det packats här hemma. En midsommar på ön kräver inte jättemycket packning och till lilleman krävs inte så mycket tankemöda längre, men ändå. Det där viktigaste vill man inte glömma. Så det har vi fokuserat på idag. I övrigt skippar vi köerna ikväll och åker i morgon bitti istället, mycket bättre för oss som ändå är vakna tidigt. Något annat är inte att räkna med.

Binda en krans
Innan vi åker i morgon vill jag dock hinna binda mig en krans. Jag håller tummarna för att det fortfarande finns några lagom utslagna rosa rosor och pioner i trädgården att använda. Om jag får feeling ikväll kanske jag går en runda och plockar lite annat sommarblomster också men annars tänkte jag nog använda mig av sådant som vår vackra trädgård bjuder på. Grönska från syrénerna och blommor från rosbuskar och pioner. Håll tummarna för att de vill vara med någon dag till!

Två veckor kvar
Och med denna torsdagskväll innebär det också att den här arbetsveckan är till ända och att jag nu bara har två veckor kvar på jobbet innan evighetsledigheten. Herregud vilken märklig men härlig och spännande känsla det är. Det går faktiskt knappt att ta in och då har jag ändå gjort det här en gång tidigare. Att få lyssna på lillans hjärtslag i måndags fick mig att börja längta ännu mer och det var samtidigt en riktig reality check. Queen B är snart här! <3

Ja det var veckans torsdagstrio det, nu går vi all in på sill, dill och midsommarblommor tycker jag!

Bild: Frida Fahrman, Mama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.