torsdagstrio
Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Ah ljuvliga torsdagstrio, jag har alltid gillat torsdagar, någon som kan relatera till det? Jag har fortfarande samma torsdagsfeeling som när jag höll i BodyJam-pass på torsdagseftermiddagar och Jennie och jag dansade loss. Underbart! Efter en vecka med ganska mycket planerat är denna torsdag, efter jobbet, helt oplanerad, och det är nedrans skönt det. Sen är det ju skillnad på aktivitet och aktivitet. Denna vecka har bara bestått av sådant som ger energi och inte tar, vilken enorm skillnad det är!

Och i morgon är det redan fredag och ännu en vecka har sprungit förbi. Men innan vi kommer så långt river vi av en torsdagstrio igen, häng på!

Luktärter
Jag måste ju ha hittat ”min” blomma. Luktärten. Det blommar som sjutton ute i landet nu och de klättrar så vackert upp för den lilla spaljen jag knöt av vidjor. Att en blomma dessutom mår bra av att man plockar av blommorna, att den till och med blommar mer då, det är ju fantastiskt!

Dahlior
Det är mitt första år som dahlia-odlare och jag tycker att mina plantor är ganska små. Buskiga och vackert gröna men ganska små och jag ser inga knoppar någonstans. Är detta vanligt första året? Eller är det något dahlia-proffs där ute som kan lista ut vad jag gör för fel? Eller är det bara för tidigt helt enkelt?  Luktärterna fick jag ju vänta länge på och sedan bara exploderade det.

Uppgraderat vagnen
Vi älskar verkligen vår vagn, en Bugaboo Buffalo, men den har blivit ganska solblekt och när den nu ska byggas om till liggvagn igen inför Queen Bs ankomst kändes det roligt att få uppgradera den lite. En ny sufflett, nya läderhandtag och en skötväska har nu anlänt, redo för att göra vagnen ”ny” och fin igen. Sen funderar jag lite på vad hon ska ligga på/i i vagnen. Elliot föddes ju mitt i smällkalla vintern och låg i sin åkpåse (för övrigt det bästa någonsin, åkpåse!) Men i September kan det ju både vara höstruskigt och sensommar. Tror dock att jag tar fram åkpåsen ändå men delar den och låter henne ligga på bottendelen. Den är mjuk och go och lagom varm och då blir det enkelt att bara dra på överdelen till åkpåsen när det blir kallare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.