Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag och fortfarande ingen värmelättnad i sikte. Jag ska inte klaga, vill inte klaga, men jag fick syn på min egen mage häromdagen (öh, ser du inte den jämt tänker du nu? Jo, det gör jag ju, uppifrån är den i synfältet hela tiden men jag fick plötsligt en blick på den i profil) och herre jäklar, det är så att säga inte konstigt att många vardagliga ting börjar bli betydligt tyngre nu. Det är verkligen en BADBOLL där fram.

Det är bara att gilla läget och försöka svalka sig så gott man kan genom skugga, kylda drycker, isglass och svalkande bad. Några andra tips?

Men torsdag är det som sagt och här kommer veckans torsdagstrio!

Mini-vacay
Nu är jag och mina två små (eller snarare tre för lilla J ger sig till känna så otroligt mycket nu) på en mini-vacay. Vi har åkt upp till Öland för en weekend med mamma och pappa när Alex är iväg. Det är alltid så mysigt att komma upp hit och att träffa dem. Roligt, trevlig och otvunget.

Sommar med Ernst
Ikväll börjar det, är ni lika peppade som jag? Fotbolls-VM i all ära, jag älskar fotbolls-vm, men ingen Sommar utan Ernst och nu är det alltså äntligen premiärdags. Tur det för det är ganska deppigt att det bara är två (!) matcher kvar av hela VM. Galet så fort det har gått!

Resort fling
Igår målade jag naglarna inför resan och valde det lack som blivit mitt absoluta favoritlack den här sommaren. Essie, givetvis, Resort Fling nr. 318. Det är lagom ljust, lagom pastelligt, ändå lite färg och det matchar det mesta. Oavsett om jag klär mig i blått och vitt och väldigt maritimt eller om jag väljer pastelliga blommor är detta lack rätt. Så är det inte med alla nyanser i min mening.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.