Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Redan torsdag igen alltså? Det börjar bli lite otäckt, att det går så fort. Men den här veckan skyller jag på att helgen var så väldigt hemlig och så väldigt planerad, det var liksom fullt fokus på att hålla det hemligt och sen gick tiden jättefort.
Men ett par torsdagstankar ska vi nog ändå hinna med.

Dagens i-landproblem
Något större problem kanske det egentligen inte är, att ha det pigment jag har där jag blir knallbrun så fort jag visar mig utomhus om solen skiner. Men icke desto mindre kan jag nu vinka hejdå till halva sminkväskan då foundation, puder och annat inte alls stämmer med min nuvarande hudton och den foundation jag tidigare har använt för att blanda med har blivit för gammal. Finns det någon bra dagcreme som bara är lite täckande och klarar en ganska mörk solbränna? Tips mottages tacksamt!

Väder-buhu
Så väldigt typiskt svenskt att prata om vädret men nu kan jag inte låta bli. Vart tog sommaren vägen? Jag som mådde så bra, och inte frös, på flera dagar? Vad är det här för höstväder? Buhu, jag vill ha tillbaka den svenska sommaren. Punkt

Jordgubbssäsong
Och när vi ändå är inne på den svenska sommaren, det är jordgubbstider. Inte så mycket svenska jordgubbar ännu måhända men de är ju snart på intågande och tillsvidare njuter jag av de importerade varianterna. Världens bästa gubbe om du frågar mig!

Bild: Pinterest

 

 

2 kommentarer

  • Isflingan

    Jag vet inte hur mörkt den går, men Lumenes BB cream är bara lätt täckande och finns i flera nyanser. Jag tycker den är perfekt när man fortfarande vill ha lite smink men ändå att solbrännan ska lysa igenom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.