Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Trots att jag har missat den här så otroligt många veckor nu är detta faktiskt en favorit. Min torsdagstrio. Det är så ofta jag har små korta tankar eller idéer som behöver komma ut men som inte är ett ämne för ett helt blogginlägg. Borde ju såklart fråga er om ni gillar Torsdagstrion lika mycket som jag gör men egentligen spelar det ingen roll eftersom jag själv gillar den så mycket.

Nog snackat, nu kör vi!

Mamma!
Idag kommer min mamma hit, vi ska hämta henne i eftermiddag och så får vi en kväll tillsammans ikväll och i morgon ska hon hänga med barnen medan jag jobbar. Så mysigt!

Inte min tekopp
Ni vet den där känslan när man känner sig lite out of the box. Utanför sin egen komfortzon. Där är jag och snubblar lite nu för tiden. Vi ska bygga plank längs en sida av tomten och det innebär ju bygglovsansökan, kontakt med hantverkare och gud vet allt. Lärorikt!

Mjölk…
Häromdagen var min iKaffe slut, den sorts havredryck jag använder i just kaffet, och i ren desperation tog jag då istället vanlig mjölk som jag alltid drack tidigare. Det smakade…för jävligt. Det finns nog inget annat sätt att skriva det på. Usch rent ut sagt. Det tog alltså 2,5 månad att tappa smaken för mjölk. Ost däremot… Det är en helt annan femma det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.