Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Alex och jag konstaterade igår att vi är helt veckovilla den här veckan, oklart varför men för egen del tror jag att det är när jag ”hattar” lite fram och tillbaka som jag har gjort den här veckan. Jag har jobbat halvdagar hemma, halvdagar på kontoret, fram och tillbaka, ett möte på Kinnarps för att spika möbler eller kanske framförallt tyger till nya kontoret. Då blir det lite stök i huvudet vad gäller dagar. Att skriva blogginlägg så som jag gör, i förväg, och schemalägga och då tänka på hur man skriver dagar, idag, i morgon och så vidare, kanske också bidrar?

Men så innehåller den här veckan annat, Elliot har skrivit in sig i Guldboken och det har varit en jättegrej som han sett fram emot så länge. Kan inte släppa hur stor han är!

Idag är det Pulpetenloppet på förskolan och då skulle ju mamman komma ihåg rätt skor, kläder och annat.

Oh well, andra tankar denna torsdag?

Sjukt stolt över min vän
Min barndomsvän Hanna har i veckan frontat DNs tryckta upplaga och lyft på locket kring ett sjukt stigmatiserat ämne – ätstörningar hos vuxna. Jag är så stolt över henne och så glad för hennes skull. Den kommande boken kommer att bli en succé och en VIKTIG bok som kan göra skillnad för så många som befinner sig i Hannas situation. Så stolt!

En ny fån
Jag behöver en ny telefon. Drömmer just nu om en Iphone 12 mini. Mini beeing key här. Jag köpte min nuvarande SX Max när jag gav mig in i Cardly-app-världen och jobbade mestadels via telefonen. Praktiskt och bra då men inte nödvändigt längre och ärligt talat är den för stor för min hand. Det finns så att säga en anledning till att jag har tappat den flera gånger (den är spräckt så in i….). Mini alltså.

Podd-tips
Har ni hört Framgångspoddens senaste avsnitt med Isabella Löwengrip? Intressant för många men väldigt intressant och faktiskt lärorikt för den som driver eller vill driva företag. Tänker att jag skulle vilja tipsa våra kunder om detta, ett tips om du tänker ta en promenad någon dag och vill ha något bra att lyssna på.

Bild: lånad från Reddit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.