Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Då och då trillar det in en kommentar till ett inlägg som gör mig så glad, fyller på energin och skapar ny inspiration av bara farten.
Så var det med en kommentar från en trogen läsare i förra veckan, hon skrev att hon uppskattade Torsdagstrio-inläggen liksom Fredagsfavoriterna, så himla roligt!

Och jag har ju faktiskt själv också varit väldigt förtjust i dessa så dem skakar jag mer än gärna liv i dem igen. Med andra ord, här kommer dagens torsdagstrio. Ett knippe tankar helt utan inbördes ordning så att säga.

Sommarbalansen
Vi har planerat upp vår sommar den senaste veckan Alex och jag. Lite sent kan tyckas och det kanske det är men vi har liksom varken haft tid eller ork innan och dessutom gick jag och väntade på att få ett nationellt ID-kort som skulle göra det möjligt att boka en resa utanför Sverige och det spelade också in. Nåväl, nu har vi en plan och jag tycker att den är lagom. För mig är det viktigt med balans, jag vill vara hemma också, inte bara komma hem och tvätta, klippa gräset och åka igen. Det blir för stressigt för mig. Då är jag lika trött efter sommaren, om inte tröttare, som innan. Det känns inte kul.

Jordgubbar
På tal om sommar, nu är det ju dags för det somrigaste av allt somrigt, jordgubbarna. Åh som jag älskar jordgubbar! Skulle kunna äta dem till frukost, lunch och middag just nu. Och helt ärligt så gör jag nästan det också. När jag får välja själv i alla fall.

Summerbucketlist
Jag har kommit på att jag vill skapa en bucketlist för den här sommaren, mest för att jag känner att jag har så många tankar som snurrar i huvudet och så mycket jag vill göra och uppleva, smått som stort, bara Alex och jag eller hela familjen. Det ska jag banne mig ta tag i, så att jag inte missar något härligt att göra i sommar.

Där har ni mina somriga torsdagstankar, hur har ni det annars?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.