Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Sommarnaglar
Blir man sjuk precis innan midsommar har man ingen tid alls att fixa några sommarnaglar och det går alldeles utmärkt att fira midsommar ändå har jag märkt. Det går också alldeles utmärkt att fixa till dem efter midsommar och då kan de bli så här fina!

Rensa ogräs
Det är inte så att jag påstår att det är roligt att rensa ogräs. Det finns bättre grejer att göra. Men det är tillfredställande. Det ger en form av direkt resultat och man ser exakt vart man har varit och vad man har kvar. Det är lite som att städa, trevligt att få gjort liksom. När vi kom hem från Öland i söndags hann jag rensa alla våra rabatter utom rosrabatten samma eftermiddag, den tog jag i måndags, och det är sjukt nice! Nu kan rosorna och allt annat som börjat blomma få all shine själva så att säga och inte behöva stå med fötterna i skräp.

Lady Gaga
Jag ser ju inte på film som ni vet, eller VI gör inte. Ytterst sällan i alla fall och därför är inte bio det vi tänker på allra först heller. Den nya TopGun-filmen har jag alltså inte sett. Därför har jag också missat att Lady Gaga gör ledmotivet(?) till denna men herregud vilken låt? På repeat när jag sitter själv i bilen, högt som F*N. Underbar låt!

Och det var dagens tre helt random, osorterade tankar i en torsdagstrio. Hoppas att ni har haft en fin vecka så här långt och sladdar in i helgen i morgon med en go känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.