Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Nyp mig
Nej jag kan nog faktiskt inte förstå, att vi ska resa. Resa igen liksom. Det känns faktiskt lite främmande efter två år på hemmaplan. Ljuvligt och fantastiskt men overkligt. Faktiskt. Får kanske fila på lite packningslistor för att få poletten att trilla ner. Sist vi reste med barnen hade Juliette blöjor, vi hade barnvagnen med oss, klämmisar och allt sådant. Det var kort sagt ett helt annat liv. Så kul det ska bli att uppleva detta nu!

Stora barn
Det gnabbas och kivas och allt ska vara millimeterrättvist och jag är trött på dem ibland men vet ni vad? Det är skillnad. Det är jättestor skillnad på att uppleva den här tiden på året, middagar ute, utflykter, att åka till stranden, allt! De har blivit stora. Vi har stora barn och jag känner att jag upplever saker tillsammans med dem på ett helt annat sätt. Det är inte bara övervakning och se till att ingen slår sig, spiller eller dör. Vi umgås mer. Låter det flummigt? Kanske det, men det känns bra. Oh så bra det känns!
Den stora säger att han älskar mig mer än Fifa 22 och den lilla säger att jag är hennes kärlek. Jag måste vara rikast på jordklotet! (förlåt för skryt! <3 )

Rom-tips?
Jag googlar och läser för fullt och de vanliga turistresemålen i Rom är ju ganska många… Betydligt fler än vad vi hinner med på 3 dagar. Så har ni några Rom-tips? En restaurang? Park? Café? Butik? Något vi absolut inte får missa? Hit me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.