Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Torsdag eftermiddag och dags för en ny Torsdagstrio, det är ju inte klokt, men nu är det snart dags för helg igen. Inte för att jag håller räkningen men det är då 9 helger (10 veckor) kvar till bröllopet. Yiyyyyaayyya!!!

Men först alltså, torsdagstrio.

Vi är något på spåren
Jag vill inte skriva för mycket, när det gäller det här ämnet är jag vidskeplig som tusan och vågar inte jinxa något. Men vi kan vara en liten lösning på spåren vad gäller lilleman och hans sömn. De senaste nätterna har familjen sovit snäppet bättre. Håll tummarna, funkar det om två veckor skriver jag ett längre inlägg. Det har ni mitt ord på.

Lunchdater
Jag är i någon form av konstant tidsbrist när det gäller att träffa mina vänner. Jag tillhör de lyckliga som har världens bästa dito och vill helst träffa dem ofta, ofta. Men det går ju inte. De har sina liv, jag har mitt, det rullar på, vi gör vårt bästa. Men lunchdater kan vara det bästa som har hänt vänskap på länge. Älskar att få sitta ner och prata om stort och smått, högt och lågt en eller ett par dagar i veckan tillsammans med någon av de allra bästa. Underbart!

Kalmar i mitt hjärta
Jag har plats för många i mitt hjärta, det är jag glad för. Jag vurmar för Göteborg och detta skriver jag ofta om, men idag tänkte jag lyfta vår vackra stad Kalmar. I tisdags blev Kalmar utsedd till Årets sommarstad för tredje året i rad. Det säger något, givetvis säger det att Kalmarbor har röstat mycket men det skulle de aldrig ha gjort om de inte var otroligt stolta över sin stad. Och Kalmar är verkligen något att vara stolt över, det är en vacker stad med ett starkt engagemang för handel, idrottsevenemang och utveckling. Kalmar i mitt hjärta!

Bild av Gamla Stan i Kalmar, guidebook-sweden.com

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.