Sarahs funderingar

Torsdagstrio

Idag varnar både SMHI och Räddningstjänsten här i Kalmar för skyfall, det ska tydligen komma 80 mm regn på väldigt kort tid. Vi har gjort vad vi har kunnat hemma men källaren är ju där den är så att säga, vi får hoppas att den klarar sig. I väntan på regn och eventuella översvämningar bjuder jag på veckans torsdagstrio. Håll tillgodo!

Livet efter bröllopet
En god vän, tillika mental coach i sitt yrke, sa en gång till mig att när man planerar sitt bröllop är det lätt att det blir ett stort tomrum efteråt, när allt är över och när ögonblicken man längtat så efter faktiskt aldrig kommer tillbaka. Jag kan förstå det, på ett sätt. Det är klart att det kommer att bli tomt, men samtidigt lite skönt. Det går ju att vinkla det där till att fokusera på det som är skönt med att det är klart. Och idag har jag beställt mig en ny kalender, 2017/2018, för min nuvarande kalender tar slut just helgen vid bröllopet. Symboliskt eller hur? Så snart har jag en ny kalender att fylla med höstens härligheter, blir fint det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att inte hoppas för mycket
Vi står nu, som ni vet, standby för en operation av lilleman så fort som det bara är möjligt. De opererar bara ÖNH två dagar i veckan under sommaren, tisdagar och torsdagar. Måndagar och onsdagar vaktar jag alltså telefonen slaviskt i förhoppning om en sen avbokning och en möjlighet för oss att få en tid. Jag vet såklart att detta kan ta lång tid och att jag inte ska hoppas alldeles för mycket men oj vad det är svårt. Man vill ju så jäkla gärna.

Jag springer
Jag skrev i söndags att jag skulle testa att springa lite i veckan och det har jag också gjort. Två små rundor har det blivit. Tre ynka kilometer varje gång men vilken lycka. Medicinerar precis innan jag sticker och direkt när jag kommer hem och har dessutom inhalatorn med mig. Än så länge har det fungerat långt över förväntan. Så jäkla underbart! Ingen hosta varken under eller efter passet. Löplycka!


Bilder: Jo&Judy och Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.