Sarahs funderingar

Torsdagstrio…på en fredag

Hörrni jag vaknade till frost igår morse. FROST. Silverskorna och jag höll på att drutta på ändan när vi tog de första kliven öven trätrallen. Så vackert men ändå så oväntat att det kom redan nu, det känns som att det har varit alldeles för varma dagar för det. Mysigt! La en panikbeställning av kängor och overall till lilleman via mamma och pappa. När tror ni att jag lär mig framförhållning? Nästa år? Eller när han är 12?

Nåväl, frost eller ej, det är redan fredag och dags för en sen veckans torsdagstrio, på en fredag.

Kärlek
#MeToo drabbade mig hårt och jag tog mod till mig skrev det här inlägget i tisdags. Det är skit. Allt som rör det är skit. Utom en sak. Kärleken jag har fått tillbaka. Ni är så fina. Och det kan inte all sorg över det som har varit ändra på. Även om jag aldrig, aldrig, aldrig kommer säga att det kommer något gott ur allt ont så är det fint att se att kärleken just nu vinner i det här fallet.

Practice makes perfect
Sägs det. Jag är verkligen inte perfekt men jag märker att ju mer jag tecknar ju bättre blir jag. Har lagt ganska mycket tid på kroppar, speciellt kvinnokroppar, och det blir faktiskt bättre. Gav mig på ett mansansikte, och skägg, härom kvällen. Not there yet. Så kan vi väl säga. Jag får helt enkelt fortsätta öva. Tur att själva övningen är nedrans rolig.

En helg på Öland
Vi tänkte packa in familjen i bilen i eftermiddag och åka till Öland. Ölandsluft, skogspromenader, lösspringande hund på stranden, lyckligt barn, lyckliga föräldrar, Alvar, rödvin. Det blir fint det. Jag tänkte också passa på att ta en bloggpaus, bara vara med mina killar och liksom samla ihop mig. Vi ses igen nästa vecka! <3

Bild lånad av den fantastiska Jessica Doll

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.