Sarahs funderingar

Torsdagtrio

Torsdag igen och även om det ju fortfarande är mellandagar så tycker jag att det börjar bli dags att komma tillbaka till rutiner igen. Det vill säga, dags för en torsdagstrio!

Hemmakontoret
Den här veckan har jag varit extra tacksam över möjligheten att kunna arbeta hemifrån när jag är ”nästan frisk” men ändå inte. Min hosta hade retat gallfeber på mina kollegor, och jag har knappt någon röst att prata med, men att sitta och skriva, planera och skissa på upplägg till diverse projekt kan jag ju absolut göra. Hemma. Tyst. Så, så tacksam för det. Tack jobbet!

To sell or not to sell
Innan bröllopet var jag helt berg bomb säker på att jag skulle sälja min brudklänning efteråt. Nu, när den är kemtvättad och redo att säljas känns det inte fullt lika självklart. Jag kan absolut inte motivera att ha den kvar, jag kommer aldrig att använda den igen, jag har ingen dotter som kan ärva den och den kommer bara att hänga i garderoben. Men ändå, min brudklänning! Ni som har erfarenhet, har ni sålt era? På Blocket eller vart? Jag tänker att jag kanske lägger ut den och får jag det jag vill ha för den så säljer jag men jag är inte beredd att pruta. Eller också handlar det bara om att att dra av plåstret och se till att få ut annonsen. Hm.

Hej då julen
Igårkväll rensade vi ut julen här hemma. Hej då ljusstakar, julblommor och julgranen. Hej tulpaner, ommöblering och vårvinterkänslor. Jag vill inte kalla det vår ännu, men vårvinter funkar tycker jag. Den här tiden på året är en favorit för mig, ofta bra väder (läs snö), pepp inför skidresan, nystartskänsla i hela kroppen och känslan av lättnad när hela huset känns rensat efter julpyntet. Ah!

Och i morgon är det alltså redan fredag igen, håll utkik då, jag skriver både om mina mål för 2018 och introducerar en ny veckokategori!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.