Sarahs funderingar

Torsdagtrio

Torsdag eftermiddag och inte vilken eftermiddag som helst utan dessutom dagen innan midsommarafton. Tänk att det redan är dags igen i morgon, på många sätt känns det inte som att det var så länge sedan vi var i Karlevi och firade förra året. I extrem-värmen.

I år verkar vi få en annorlunda midsommar rent vädermässigt. Typ exakt tvärt om om man ska tro väderinstituten. Nåja, det blir sill och dill ändå och vädret är verkligen inte allt.

Men först tänkte jag bjuda på en knippe torsdagstankar i vanlig ordning. Häng på!

Den rosa spetsklänningen
Jag kan ju inte annat än skratta åt min envisa jakt på den här klänningen om ni minns? Jag skulle ha den i Stockholm på ett företagsevent – då snöade det. Sen tänkte jag ha den på en eventuell möhippa – det lyckades jag faktiskt med även om jag sov bort en stund av kvällen… Och slutligen tänkte jag också ha den på midsommar – det ska bli hällregn och jag har bestämt mig för byxor. Nåja, det är en nedrans trevlig rosa spetsklänning i alla fall. På galge.

Det gnager
Jag skrev tidigare i veckan om wow-hus och att vi inte skulle flytta och det ska vi inte heller. Men det senare wow-huset har jag på något vis svårt att släppa. Varför? För att det är så…knas. Det har stilmässigt så gott som alla rätt, wow är ett understatement om du frågar mig. Men sen börjar man titta på det rent praktiska och hittar så gott som noll arbetsyta i köket och tre ganska små sovrum på rad utan ett extra allrum på övervåningen vilket för mig inte riktigt passar för en familj i det långa loppet. Tänk snäppet äldre barn. Varför, varför, varför?

Festprogram
Jag har nu på allvar satt igång med festprogrammet till bröllopet. Holy moly, det var snäppet mer arbete än jag hade tänkt mig. Möjligtvis är det den där perfektionistgenen som talar. Möjligtvis. Kanske. Troligtvis. Med största sannolikhet. Men ändå, phew! Tur att jag har 65 dagar på mig. Eller?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.