Sarahs funderingar

Trevlig helg!

Och så blev det helg igen. Igen. Herregud så fort veckorna går. Man kan ju tycka i vissa sömnbrist-stunder att tiden går vansinnigt långsamt men det måste ju på det stora hela vara en illusion eftersom det nu redan är fredag igen och tja, helg.

Förra helgen spenderade vi på ön med kalasande och firande, jag får nog nästan ägna ett eget inlägg åt det, den här helgen blir en något lugnare variant. Avslutning på Knattejympan, lite jobb, en del fotboll och så hoppas jag kunna plantera ut mina luktärtor. De ska ju tåla några minusgrader de rackarna och jag behöver plats här inne för dahliorna som nu ska väckas till liv. Hörde jag växthus? Det är verkligen en dröm men just nu känns det som en stor investering för något som jag kanske inte har fullt så mycket tid för som jag skulle önska. Men om ett par år så.

Oh just det ja, jag ska ju måla också. Det lilla skåpet som jag fyndade på Facebook har nu fått ett första lager färg. Kanske räcker det med ett till, eller två, men redan nu måste jag säga att är så otroligt nöjd. Färgen blir precis som jag tänkt mig, det har lönat sig att välja nyans långsamt den här gången, vända och vrida på färgprover, testa dem i olika ljus, på olika tidpunkter på dagen, på plant underlag på stående osv. Jag har verkligen testat. Och nu händer det alltså äntligen. Yay!

Så helg alltså, vad ska ni hitta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.