Sarahs funderingar

Vad längtar du mest efter?

Det här ska absolut inte bli ett gnäll inlägg. Nej, det är inte synd om mig. Ja, jag har massor av saker att vara tacksam över och jag försöker att uppmärksamma det varje dag.

Men det finns också saker jag saknar jättemycket. Och jag känner att jag behöver få ur mig dem, få ut dem ur systemet så att säga. Säga det högt. Kanske behöver du det också? Vi kan göra en låååååång lista 😉

Jag längtar efter mina vänner. Jättemycket! Jag saknar bokklubbsträffarna, att få skratta tills jag har kramp i kinderna och magen tillsammans med de bästa tjejerna jag vet.

Jag längtar efter att luncha med Jennie, få prata ifatt lite, uppdateras kring barnen, jobbet och livet i allmänhet. Hon är som mitt batteri, jag får såå mycket energi av bara en kort stund tillsammans med henne. Och en kaffe med Sara, tänk att man kan längta efter en sådan vanlig sak.

Jag längtar efter skidåkning och resan till Österrike som snart skulle ha ägt rum. Mitt skidgäng, som är det bästa skidgäng man kan tänka sig, backarna, maten, drinkarna, sällskapet, vyerna, dofterna.

Jag längtar efter att resa. Men inte bara själv resandet i sig utan att planera resor, se fram emot det, leta avgångstider och hotell, packa och tänka till kring vad man ska ta med sig och sedan få uppleva något nytt eller bekant tillsammans med Alex, barnen, familjen eller vänner. Upplevelser!

Jag längtar efter jobbet. Eller jobbet, jag jobbar ju men kontoret, kollegorna, det vardagliga i att ses på jobbet, uträtta stordåd tillsammans och snacka skit över en kaffe. Konstigt nog uträttar vi ju fortfarande stordåd men det där ”tillsammans:et” saknas.

Jag längtar efter att planera saker. Inget går ju att planera, allt sägs med förbehållet ”om vi kan” eller ”om det går” eller ”om man får”. Jag vill planera. Jag vill planera Elliots kalas, jag vill planera in en middag med vänner, jag vill planera i en weekend-getaway med Alex till valfri mysig stad.

Jag längtar efter dagar som inte är styrda av pandemin på något sätt. När man kan vakna, hitta på saker och ta dagen som den kommer utan förbehåll och restriktioner. Helt vanliga saker men helt utan en tanke på smittspridning, covid-19 och pandemin. Fatta så skönt?!!

Vad längtar du efter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.