Sarahs funderingar

Vad var det som hände?

Ja hörrni, vad var det som hände? Det där lajvet kanske? Inte ett inlägg på två månader och…det är som det är. Ibland tänker jag att det inte skulle spela någon roll om mina dygn hade 48 timmar, jag skulle ändå inte hinna med allt jag vill göra.

Jag älskar mitt jobb, jag vill ha kvalitetstid med min familj när jobbet är slut för dagen, jag vill teckna, jag vill inte tappa de 11000 (!) som följer mitt insta-konto (förstår fortfarande inte hur det hände…) jag vill hänga i trädgården och förbereda för alla mina odlingar, jag vill röra på mig, jag vill skriva här. Snälla säg att det inte bara är jag? Hur fasen gör folk?

Läste någonstans att balans är inget man hittar, det är något man skapar och det är nog sant. Ingen lär ju dyka upp som gubben i lådan och ge mig fler timmar att fördela ut på härligheter. Så vad gör man då? Hur skapar man, eller planerar för, balans? Hur gör ni? Måste jag välja bort? Förmodligen.

Kanske skulle jag gå en runda och fundera? Eller sätta mig och teckna på den nya leksaken jag numera är så besatt av. En kväll med ipaden i knät och timmarna bara försvinner. Det är helt sjukt, jag blir som uppslukad.

Känner mig som ett barn som mest bara vill, vill vill saker. Nu direkt. Lite som en 2,5-åring jag känner faktiskt… 😉 Eller är det vårkänslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.