Sarahs funderingar

Välkomna hit!

Jag har noterat att besöksstatistiken har tagit ett rejält kliv upp igen, ni har helt enkelt blivit många fler. Så. Himla. Roligt!
Det som också är roligt är att min trafik inte tuffar på och ökar successivt utan gör just så, tar stora kliv då och då. Oavsett varför eller hur ni har hittat hit är ni så välkomna ni fina, snälla, rara läsare. Tack för att ni tittar in till mig varje dag. Ödmjuk är bara förnamnet!

Men eftersom vi helt plötsligt blivit fler tänkte jag att en liten presentation kanske är på sin plats igen. Vem är den där Sarah egentligen?

Att jag heter Sarah kan vi kanske hoppa över? Jag bor i en Disponentvilla anno 1921 utanför Kalmar tillsammans med min blivande man Alexander, vår son Elliot och den lilla hunden Alice. Här på bloggen även kallad för Tussen.
Jag har bloggat i olika former i över 10 år och får väl på det sättet nästan kalla mig för pionjär. Just Life by Sarah har funnits sedan Januari 2011 och var till en början en mer renodlad inredningsblogg. Inredning, DIY, blommor och bakning. Men sedan kom det där livet och la sig i och så blev det plötsligt en livet-med-barn-blogg också. Sista året har jag dessutom blandat in en hel del bröllopsförberedelser inför vårt stundande bröllop i slutet av Augusti i år.

Jag arbetar som Marknadskommunikatör på Infomaker.se och trivs väldigt bra med den rollen. Dessutom skriver jag och fotograferar en del inom ramarna för mitt eget företag kommunikationbyberg.se. Ni ser det mest i form av olika influencersamarbeten här på bloggen.

Jag är en kreativ själ med många järn i elden, jag tycker att det mesta är roligt vilket både är kul och lite jobbigt när tiden inte finns. Jag letar konstant efter den där så kallade balansen i livet, lyckas stundtals men långt ifrån alltid.

Jag älskar min familj men ogillar fåglar.
Jag äter gärna sushi men undviker kolhydrater så det blir inte så ofta.
Jag kan baka det mesta men överlämnar gärna matlagning till Alexander.
Jag har gröna fingrar men kan inte få en hortensia att överleva.
Jag sover på höger sida men är vänsterhänt.
Jag har fantastiska självlockar…på halva huvudet.
Mina ögon är blå. Och gröna. Och grå.
Jag lyssnar på musik alldeles för högt i bilen när jag är ensam.
Jag är en väldigt känslig person och gråter när jag blir arg.
Jag älskar skidåkning och hade helst bott i alperna.
Jag övar på en yoga-handstand men tror egentligen inte att jag kommer att lyckas.
Jag har gott självförtroende men får jobba på självkänslan.
Jag har aldrig varit lyckligare, eller tröttare, än vad jag är just nu.

Nu vet ni lite mer om mig och hänger ni kvar här kommer ni att få veta ännu mer, trevligt att råkas! Och ja just det ja, ibland tycker jag att det är lite kul med snapchatfilter också. Hrm.

PS. Ni vet att ni kan följa mig på Facebook va? facebook.com/lifebysarah.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.