Sarahs funderingar

Vårnytt till barnen?

Har ni haft en fin helg vänner? Det har jag! Sol, värme, tillsammanstid. Det gjorde gott kände jag. Åh vad jag behövde just det. (Och en vinst för Arsenal, katching!)

Om lördagen var en fixardag var söndagen en ren njutardag. Kaffe i solen, plantering, lite städning av uteköket. Jag har till och med tagit vårens första PW i hyfsat varmt väder. Och vet ni vad som är det mest fantastiska med det? Att förra våren vid den här tiden var min astma helt okontrollerad och jag mådde jättedåligt. Prover i långa rader, nya mediciner och nya biverkningar. Det var inte kul. I år, nu, mår jag jättebra. Jag är helt opåverkad av min astma just nu och detta med bara hälften av de mediciner som krävdes för att få mig att må någorlunda förra året. DET är ett hallelluja-moment om något. Så jag njöt nästan orimligt mycket av den där PWn, fy fasen så gott.

Nu är träningsklockan på igen, stegen räknas och det är inget annat än en vinst!

En annan sak som blev av i helgen var en inventering av barnens garderober inför våren. Det behövs verkligen inte mycket just nu och det är ju tacksamt. Nya vårskor behövs däremot snart och utöver det jeans. Eller byxor att ha på förskolan och i skolan. Herregud vad den äldre av syskonen Berg sliter sönder jeans. Han är som en maskin på det området… Klädförstörelse överlag. Lillasyster klarar sig lite längre tack och lov men nu behövs nya till dem båda. Någon som har tips på vart jag hittar riktigt tighta jeans till en kille i stl. 134? De som heter slim är dessvärre inte alls speciellt slim på vår modell.

Gillar tvätten på den här men passformen ser inte superslim ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.