Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Det här är ju nästan löjligt för det kommer verkligen inte att bli någon vanlig vecka detta. Snarare en ytterst ovanlig sådan som jag kommer att bära med mig i hjärtat hela mitt liv. Minnen sparade på hög på en plats där ingen kan stjäla dem från mig. Men för sakens skull, ska vi ändå titta på vad som händer i veckan som kommer…

…ska jag gifta mig. Den meningen ni. Jag får på riktigt nypa mig i armen för att förstå att det här händer. Mig. Ni som känner mig på djupet, utanför bloggen, vet att jag har varit med om en del tråkigheter i mitt liv på vägen fram hit och lyckan nu är nästan ofattbar. Jag tog mig igenom, jag gick vidare, jag hittade lyckan och nu ska jag få gifta mig. Galet!

…ska jag faktiskt jobba ett par dagar också. Icke att förglömma. Haha. Karin, om du läser detta, jag lovar att ha jobb-hjärnan påkopplad när jag är på jobbet måndag till onsdag.

…kommer vi att åka iväg på vår bröllopsresa. Vart? Nej det håller jag på ett tag till. Men det kommer att bli fantastiskt. Romantiskt. Underbart. Me and you, just us two!

…ska jag äntligen få bära den klänning som jag köpte i September förra året. Den vackraste klänning jag kan tänka mig. Klänningen som får mig att känna mig som en prinsessa på riktigt. Angelica, vår florist och en god vän, sa det när hon fick se bilder på ett av provningstillfällena ”det syns att du tycker att du är fin” och precis så är det. Jag älskar den där klänningen.

2 kommentarer

  • Helena / Bara en kaka till

    Åh så härligt att det snart är dags! Och vad bra att alla förberedelser är klara ! Där var vi inte alls ute i lika god tid, det stressades med både det ena och det andra dagarna innan. Hoppas att du får en underbar vecka! Är så glad för din skull. Så får vi ses sen! Ska be Ylva mmsa en paparazzibild på dig på lördag så jag får se hur fin du är. STOR kram! 🙂

    • Sarah

      Tack fina!! Men visst gifte ni er innan flickorna? Liiite lättre att ligga efter i planeringen då tänker jag, nu är det ju stört omöjligt. Speciellt som E lyckades få halsfluss nu också. Herregud alltså. Men men, jag tror säkert Ylva bjuder på en bild eller två om inte annat lär du inte komma undan dem här framöver, haha 🙂 Stor KRAM och jag hoppas vi ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.