Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Jag har inte riktigt kommit tillbaka till verkligheten ännu känner jag. Jag trivs i bröllopsbubblan och stannar gärna kvar här länge, länge. Men det är ju ett faktum att vi faktiskt ändå är tillbaka i vardagen med allt vad det innebär och i veckan som kommer ska jag…

…visa er lite bröllopsbilder. Sara levererade dem i lördags och vi har gråtit, skrattat, fått rysningar, darrat, skakat och gråtit lite till. De är så vackra. Håll utkik i morgon förmiddag!

…gå på återbesök hos logopeden med Elliot (och Alex givetvis). Det ska bli riktigt spännande att se vad vi får lära oss den här gången. Elliot, och vi, har utvecklat vårt tecknande massor sedan vi var där första gången och fick de första nycklarna. Nu är det dags för uppföljning och jag har höga förväntningar.

…hoppas jag kunna ta tag i våra blommor utomhus. Efter en VAB-vecka och en bröllopsvecka kan vi konstatera att de har dött så gott som allihop. Nu längtar jag efter att rensa upp, minska antalet krukor inför hösten och plantera några bollkryss och en massa ljung och kål.

…klä mig för regn. Enligt mina väderappar ska det regna så gott som hela veckan här i Kalmar. Men det känns faktiskt helt ok. Jag är höstförälskad och inte så mycket kan störa den känslan faktiskt. Egentligen är jag väl kär i själva livet just nu, hur skulle jag inte kunna vara det? Men att det sammanfaller med höstens ankomst och att jag får börja tända ljus i varje vrå igen, det är inte dumt alls det.

…ska jag plocka av vår gigantiska björnbärsbuske tillsammans med Elliot. Att plocka bär kan vara en av hans största hobbys faktiskt. En paj får det nog bli tror jag och sen fryser vi in resten till höstens alla kvargmellisar.

Ja det får bli min vecka det. I stora drag. Detaljerna får jag lägga till längs vägen. Hoppas att ni har haft en fin helg och är laddade för ny vecka!

Bild: Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.