Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Åh vilken skön helg vi har, och har haft. Vi har gjort…ingenting. Eller jo, vi har gjort saker. Som att veckohandla, städa, bakat paj, gått promenader och tittat på tv. Men vi har bara varit hemma, utan några stora planer, och det har varit så himla skönt och välbehövligt efter lite fullt ös i ett par veckor. Hela familjen, inklusive Alice, tror jag har njutit extra mycket av detta.

Så nu känner jag mig utvilad och redo för en ny vecka. I veckan som kommer…

…ska jag träffa en massa fantastiska människor. Jag är just nu inne i en period där jag lunchdejtar mina vänner så mycket jag hinner. Det är ju helt underbart att få vänskapsboost mitt i en arbetsdag och så många fina tjejer som jag har och kommer att träffa på bara några veckor, det hade jag aldrig fått ihop annars. Lyx!

…kommer sotaren på besök en förmiddag. Med 5 fungerande kakelugnar och en öppen spis är detta besök ungefär lika välkommet som tomten varje år. Vi vill ju veta att vi kan elda på för fullt i vinter så som vi brukar. Inte så mycket för värmens skull men för myset. Oh detta mys!

…vill jag hitta Sam. Vilket är väldigt kryptiskt skrivet men jag hoppas på att få återkomma med mer information om detta superroliga projekt längre fram. Wiiie!

…kommer jag att visa er mer från bröllopet. Del två, med vigseln och allt kring den, och blommorna bland annat. Håll utkik för ännu mer bröllopsfrossa alltså!

…behöver jag hitta mig en varmare höstjacka. Eventuellt i en av garderoberna. Eller i butik. Vi får väl se vad det blir. Ur ett skönt och värmande perspektiv skulle jag vilja ha en lättviktsdunjacka. Men känns inte den modellen lite förbi? Lite 2015? Jag vet helt enkelt inte vad jag vill ha, lite research här får det nog bli.

Ja som ni hör, livet leker just nu och jag åker bara med. Härliga tider!

Bild: madkittymedia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.