Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Visst är söndagskvällar mysiga? Speciellt så här års, när man kan mysa tillsammans i soffan med tända ljus och något bra på tvn. Eller en brasa i öppna spisen. Älskart!

Ska vi ta en titt på vad som händer framöver? I veckan som kommer…

…är det dags för Digitala Affärer, anordnat av Kalmar Science Park, och jag ser verkligen fram emot att lyssna på Sara Öhman och Alexander Bard. Det kommer att bli grymt det. Dessutom ska jag gå med härliga kollegor och min fina vän Madeleine. Ännu bättre!

…hoppas jag inviga min nya jacka. Om vädret tillåter vill säga. Det vore väl fasen om naturen ångrar sig och går tillbaka till sensommar istället för höst nu när jag äntligen är utrustad med värme. Nej, här vankas det premiär!

…ser jag fram emot att gå och kapa naglarna. De är på tok för långa och alldeles för ”bröllopiga”. Jag ser fram emot korta naglar och höstnyanser. Mysigt!

…ska jag ta mig ut till hemmagymmet ett par gånger. Det är, helt utan omskrivningar, verkligen dags att komma igång igen. Inbrott och bröllop fick mig ur rutinerna men det vill jag ändra på. Nu vore nog bra.

…kommer vi äntligen att få fönstret i hallen målat. Det blev väldigt förstört vid inbrottet då de försökte bryta sig in via ett fönster, misslyckades och då gick till nästa. När jag skriver hallfönstret är det egentligen fyra fönster i bredd jag talar om. Dessa lagades omgående efter inbrottet men målningen har alltså inte skett förrän nu. Skönt att få det gjort! Att slippa se de trasiga fönstren sen gör det lite lättare att glömma och gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.