Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Åh redan söndagkväll. Jag brukar idogt hävda att jag inte lider av söndagsångest och det gör jag inte. Inte den här veckan heller. Men den här helgen gick alldeles vansinnigt fort, vi har haft tempot uppe så att säga och jag hade gärna haft lite mer tillsammanstid med killarna inför nästa vecka.

Nåja, det får ordna sig ändå, för i veckan som kommer…

…kommer jag åka på konferens/kickoff/25-årsjubileum med jobbet. Onsdag till lördag ska jag vara borta och det är många nätter för en hönsmamma det. Men det kommer ju att gå bra såklart, killarna är jag inte ett dugg orolig för. Det är ju jag som kommer sakna ihjäl mig. Nyttig övning? Oh yes!

…ska jag klippa mig. Yay! Slitna toppar ska bort, solblekta längder bli mörkare och hela kalufsen fräschare. Som jag längtar. Och som jag längtar efter att inte behöva slita mitt hår (haha) över att borsta ur det efter en tvätt. Just nu är det momentet så gott som alltid förknippat med ett psykbryt. Jag h a t a r att borsta ut mitt hår när det är blött. Punkt!

…tänker jag försöka packa smart. För en gångs skull ni vet. Jag återkommer med hur det gick!

…hoppas jag hinna ut i gymmet någon gång innan jag åker. Jag som har haft ont i ryggslutet ganska länge har knappt känt av det alls efter de senaste två träningspassen. Alltså två. Ett. Två. Det är ju ingenting! Vågar jag hoppas på att jag lyckades ta tag i det här i precis rättan tid? Det verkar ju banne mig så.

…ser jag fram emot att fortsätta min rawfood-detox-light. Jag går inte riktigt all in med en fullskalig detox som kickstart den här gången utan går bara tillbaka till en mer växtbaserad kost och rawfood. Idag har jag inte druckit en enda kopp kaffe och huvudvärken är…borta! Yay! Det tog alltså bara en dag med nedtrappning och en dag helt utan för att bli av med den. Skönt!

Det blir i nästa vecka det, ikväll ser jag istället fram emot en kväll i soffan med älsklingen och slutet av En skam för Sverige 2. Herregud så roliga de är Betnér och Ismail!

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.