Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Det här var banne mig ingen lång helg, jag var ju inte hemma förrän lunchdags igår och det känns nu när helgen lider mot sitt slut. Men det är ju snart helg igen så inget att deppa över. I veckan som kommer…

…ska jag gå på lunchmöte med #kalmarinfluencers och Social Match, det ska bli jättekul att träffa många av dem igen även om inte alla kan komma iväg så här över en lunch. Vi har lite andra planer framöver också och även om sommaren innebar en låååång paus för nätverket är vi nu på G igen. Kul!

…kommer jag fortsätta med mina smoothies och min mer växtbaserade kost. Ser fram emot det på många sätt. Att vara på konferens är…kaloririkt 😉

…vill jag få in ett par träningspass till. Jag har smugit igång och det är verkligen inget att skryta med men det ÄR bättre än inget. Det kan ingen ta ifrån mig och jag fortsätter gärna så. Ett par PW:s hade varit skönt också. Det kan vi nog lösa eller?

…tänker jag hålla kalendern relativt tom. Förutom jobbet och lilleman har jag ett par åtaganden redan men fler får det inte bli tänker jag. Jag behöver det för mitt eget huvuds skull och jag tror att jag går tillbaka till min ”en grej i veckan”-regel ett tag. Den har fungerat förut och kan komma väl till pass nu.

Ja det låter väl som en trevlig vecka det, lika bra att kicka igång direkt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.