Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

…ska jag gå på Influencerbreakfast med ett stort gäng av #kalmarinfluencers, nätverket som jag och Madde drog igång i våras. Superkul! Får alltid en energiboost av dessa driftiga och energiska tjejer, att träffa likasinnade är något speciellt eller hur?

…kommer jag att kombinera nytta med nöje och träffa bestie för en promenad igen. Det kan vi kalla vardagslyx på riktigt. Dessutom andra veckan i rad, underbart!

…ska jag träffa min barndomsvän Anna över lunch igen. Vi har återupptagit kontakten efter bröllopet och det är så himla roligt. Det är ju så med barndomsvänner, de riktiga, de försvinner aldrig riktigt. Man hörs och ses i sociala medier och så huxflux träffas man och allt är precis som vanligt. Tryggt, skönt och riktigt, riktigt roligt!

…kommer jag att, å jobbets vägnar, ta över Kalmarsundsregionens instagram-konto under måndag – fredag. Det blir grejer det! Det handlar om att visa upp just Kalmarsundsregionen, arbetsplatsen Infomaker och alla fördelar som finns med att bo och jobba så här. Spännande! Häng gärna med mig via @kalmarsundsregionen

…tänker jag fortsätta med trädgårdsröjet på eftermiddagarna. Jag började i förra veckan, någon timme ute i trädgården varje eftermiddag efter matlagning, middag och annat fix. Jag tycker själv att jag har fått massor gjort och tänker fortsätta så någon timme varje dag. Jag rensar ogräs, klipper ner perenner och röjer ordentligt bland förvuxna nyponbuskar och annat ”grönt”. Underbart!

Bild: Pinterest

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.