Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Ja hörrni det här blir ett annorlunda ”I veckan som kommer…”-inlägg. På en tisdag. Det är ingen ordning på någonting längre. Som det är ibland ni vet. Det är ok det också. Intar jag mig själv.

Men visst, det är tisdag, måndagen har vi redan rasslat av och vad ska då resten av veckan bjuda på? Jo, i veckan som kommer…

…ska jag träffa Madde för uppföljning av ett gemensamt projekt, allmänt surr och pepp och snack om vad vi ska hitta på i vårt fina nätverk #kalmarinfluencers. Jäklar vad jag är stolt över det nätverket. Och kanske speciellt nu, mitt i hela #metoo-vågen.

…är det bokklubbsträff igen. Äntligen! Redan ikväll faktiskt, och åh som jag ser fram emot det. Fina tjejerna, underbar bok att diskutera och garanterat mycket att prata om i vanlig ordning.

…har jag ett spännande uppdrag på Kalmar Science Park. Jag har blivit tillfrågad att sitta med i en slags panel för utveckling av deras inkubatorföretag. Ytterst kortfattat går det ut på att företagaren får presentera sitt företag, sin idé, sitt nuläge och sina tankar om framtiden. Vi i panelen tilldelas en roll och utifrån den rollen ska vi sedan ge feedback. Såå spännande! Får nog lov att återkomma och berätta mer. Redan idag går detta av stapeln!

…hoppas jag få tid och ro att fortsätta teckna. Massor. Just nu finns det inget stopp. Jag vill bara fortsätta och hade gärna suttit i timmar varje dag om den tiden hade funnits. Tecknandet är helt enkelt mitt sätt att ta hand om mig själv och varva ner lite då och då.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.