Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Min nya vana trogen fick jag inte till något inlägg igår kväll, det var helt enkelt lit mye annat. Sådär som det kan vara när man har varit iväg över helgen och kommer hem på söndagseftermiddagen. Lilleman och jag har varit i Karlskrona och lekt med mormor, morfar och kusin Ella. Vilken glädje det var att se dem tillsammans, Elliot visar prov på riktiga storebrorsskills (nej, inget sådana tankar nu!) och hjälpte Ella med saker som hon inte riktigt behärskar ännu, delade med sig av leksaker, höll koll på hennes nalle och pussade henne lite då och då. Så himla gulligt! <3

Men några bilder hann jag knappt ta på hela helgen, att prova på tvåbarnslivet var lite för intensivt. Hur som helst, i veckan som kommer…

…ska vi till logopeden med Elliot igen. Alltid lika spännande att höra Annikas synpunkter på framstegen, kan vi göra mer? Borde vi göra mer? Vad? Kort sagt, spännande och roligt.

…håller jag tummarna för att vi kan få ihop en promenad, bästis och jag. Helt otroligt så skönt det är, någon timmes promenad, friskluft och bestietime. Det ger energi för flera dagar.

…vill jag bara vara tillsammans med Alex. Ni vet sådär nära. Sitta bredvid. Jag struntar faktiskt i om han, eller vi båda, sitter och jobbar på kvällarna. Bara vi gör det tillsammans. Vi kan ta varsin sida av soffan och tåflirta under tiden. Jag tror att det är hösten och mörkret som gör det. Myyyyyyset kommer liksom nu.

…ska jag ha ett förutsättningslöst möte med en ny samarbetspartner här på bloggen inför julen. Om det faller väl ut kan det bli riktigt spännande och roligt här framöver. För mig i allmänhet och för er i synnerhet.

…kommer jag att fortsätta läsa Belgravia, vår nuvarande bokklubbsbok. Det är mannen bakom Downtown Abbey som har skrivit den och det är ett riktigt kostym drama. Än så länge slås jag mest över de strikta sociala koder och samhällsskikt som rådde på den här tiden. Som bok räknat är det inte lätt att vara ”boken efter Näktergalen” men Belgravia gör ett bra försök.

…vill jag försöka fotografera lite. Teckningar/konst till försäljning och ett två pågående samarbeten står på listan. Får man hoppas på ganska fint väder och att det inte blir blir ”omöjligt-att-fota-mörkt” så där prick klockan fyra. Please?

Ja hörrni, det är väl veckan i korthet det. Fullt ös som vanligt! Vad ska ni hitta på?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.