Sarahs funderingar

I veckan som kommer

…ska jag till tandläkaren. Usch och fy vad jag inte ser fram emot det. Väldigt mycket nödvändigt ont på alla sätt och vis. Peppar mig genom att tänka att jag är tacksam över att vi har tandvård i det här landet. Tacksam men ack så o-pepp.

…kommer jag att träffa min namne och vän Sara för lunch. Nedrans trevligt ska det bli och som alltid alldeles för länge sedan. Ser fram emot det! Bra motvikt till tandläkarbesöket med andra ord.

…borde jag ta tag i ogräset vid ”dammen”. Det har tagit över på sina håll och kirskålen verkar tycka att den är kung i landet just nu. Jäkla sattyg.

…måste jag läsa ifatt i bokklubbsboken ”Kalmars jägarinnor” inför nästa träff. Jag har börjat men liksom inte fastnat riktigt. Hm. Det är inte ofta. Har nog inte gett den en ordentlig chans. Nya tag!

…ser jag fram emot att fira brorsan på hans födelsedag på lördag. Vi åker ner till Karlskrona hela familjen och det ska bli jättemysigt. Både att få fira Erik på riktigt, på hans dag för en gångs skull (fyller man nära midsommarafton blir det gärna ett kombinerat firande ”när vi ändå ses”) och att träffa hela familjen, inklusive vår förlängda familj i form av min svägerskas föräldrar. Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.