Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Söndag kväll, trötta armar och axlar efter allt räfsande och en rykande varm kopp te. Inte alls fel det vill jag lova. Och vilken helg det har varit, en rolig playdate för lilleman igår tillsammans med Lotta från förskolan och hennes trevliga föräldrar följt av farsdagsshopping, lördagsdisco, veckohandling, en lyxfrukost för pappa idag, trädgårdsarbete, besök av mommo och moffa och en glöggpremiär. Vi har helt enkelt hunnit med mycket denna helg. Så vad, förutom arbete, kommer nästa vecka att bjuda på? Jo, i veckan som kommer…

…ska jag få gå på Stora Inspirationsdagen tillsammans med stora delar av jobbet. Det ska verkligen bli såå roligt! Robert Gustafsson, Henrik Schyffert och Martina Haag för att bara nämna några. Det kan ju inte bli annat än succé tänker jag.

…är det dags för #kalmarinfluencers nästa nätverksträff och den här gången är det lite extra roligt eftersom lokaltidningen Barometern uppmärksammar vår gemenskap och vårt samarbete och kommer för att skriva om oss.

…vill jag få tid att fortsätta jobba i trädgården. Vi har kommit långt idag, igår var det ju tyvärr ingen större idé att gå ut, men det finns mycket kvar att göra. Att ha en trädgård på 2500 kvm är ett ganska rejält ”gym” och träningspasset tar liksom aldrig slut.

…hoppas jag att vi fortsatt får se solen titta fram då och då, vilken alldeles underbar söndag detta har varit. Annat var det igår då det faktiskt snöade lite här, fick ni också snö? Inget som la sig, långt ifrån, men mer snö än regn ett litet tag.

…är det dags att ta tag i vinterdäcken av ovan nämnda anledningen. Snön är på intågande och det första riktiga snöfallet kan inträffa precis när som helst. Hej snälla däckfirman!

Det låter väl som en ganska trevlig vecka detta tycker ni inte? Lika bra att sätta igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.