Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Hej på er helgfirare, har ni det bra? Undertecknad har haft en finfin helg med ett väldigt varierat innehåll som spänner över såväl fredagsmys och långpromenad i lera till fotoutbildning och en grymt god soppa med kyckling, potatis, äpplen och saffran (tack älskling!). Fort har det gått i vanlig ordning och nu är klockan redan över 21 och det är hög tid att fundera på nästa vecka. I veckan som kommer…

…ska jag hålla den första föreläsningen av fem på den lilla miniturné jag har fått äran att följa med Kalmar Science Park på i vårt län. Jag är så peppad och laddad och ser verkligen fram emot det.

…är det dags för bokklubbsträff igen. En träff som jag trodde att jag skulle missa på grund av ovanstående anledning men som nu är flyttad och jag missar inte alls. Vilken lycka, jag får lov att träffa mina energipillervänner och blurra lite över god mat (alltid, ni är fantastiska!) och en ny intressant bok. Lucky me!

…har jag flera spännande möten inbokade och jag ska bland annat träffa min kusin över en kaffe vilket var ungefär hundra år sedan så bara det ska bli jättekul.

…tänker jag börja smyga in advent här hemma. Det blir ju inte fullt ut förrän nästa helg men vi konstaterade idag att vi gärna skulle baka både lussekatter (eller saffransbullar a´la Roy) och Peppisar nästa helg så att tjuvstarta lite kanske bara är bra?

…ska Nisse få flytta in på allvar och lämna sitt första lilla brev till lilleman. Klurar som bäst på vart jag ska placera dörren, stegen och brevlådan. Visar när allt är klart!

Ja hörrni, det är veckan det, en massa energiboost blandat med julmys, som ju faktiskt är en slags energiboost det också, i alla fall för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.