Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken härlig dag, mysmorgon med brasa som traditionen bjuder på helgen, pysselstund på Kalmar Slott, slalom från Val d’ Isere på tvn, ett skönt yogapass framför ny brasa och allmänt gos med liten och stor kille. Det är vad jag kallar en bättre söndag det. Och så är det ju faktiskt galet att det redan är måndag i morgon, det känns som ett par timmar sedan jag slutade i fredags. Fy vad tiden går fort! Men måndag, ny vecka och nya saker att se fram emot. I veckan som kommer…

…hoppas jag att vi blir av med en kyl & frys illa kvickt. Vi har alltså köpt ett nytt skåp som redan är installerat och klart och nu vore det väldigt fint att bli av med det gamla. Asap. Ni vet hur man är, nu när det nya är på plats får det gamla helst bara försvinna.

…ska vi gå på julfest på Mattisborgen, det vill säga på Elliots Förskola, och det ska bli så mysigt. För dessa allra minsta är det inget luciatåg utan de kör julfest med pysselstationer istället och det tycker jag är toppen. Visst ser jag fram emot luciatågen också men de kommer ju!

…är det ju faktiskt Lucia! Voine! I år lär jag vara på jobbet när klockan slår 07.oo och det traditionsenliga firandet i SVT drar igång. Jag får helt enkelt titta/lyssna via SVTPlay och gråta en skvätt tillsammans med mina andra morgontidiga kollegor. Det blir fint det.

…spännande möte. Nu gör jag precis så som ni inte vill enligt läsarundersökningen, skriver att jag har fuffens på G men sorry, nu är det så igen. Det kan bli kul, det kan bli ingenting. Ni kanske får veta längre fram, jag ser i alla fall fram emot mötet i veckan.

…ska vi åka ner till Karlskrona tillsammans med våra skidresekompisar och skidshoppa lite. Det, liksom resan och alla andra ”kringaktiviteter” är en stor del av hela grejen med skidresan så det ser jag verkligen fram emot. Det närmar sig!

…ska det kokas julgodis och förberedas inför Annandagen som vi ska fira här hemma tillsammans med Alex sida av familjen. Funderar som bäst på vad jag ska ge mig på i år, det hade ju varit kul att testa något nytt. Tips?

Visst låter det som en ganska mysig vecka det här? Let’s do this!

Bild: Joanna Kosinska, Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.