Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Söndagkväll redan? Jösses, den här helgen har gått F O R T. Snabbare än vanligt alltså och då har vi egentligen inte gjort jättemycket, det är fortfarande lite ”ett steg fram och två tillbaka” på sjukfronten, men dagarna har swishat förbi och i morgon är det dags för en ny vecka igen. I veckan som kommer…

…ska jag dra en vinnare i Instagram-tävlingen som rullar hos mig just nu. Vill du vinna något av mina motiv som ett print? Kika in på instagram (@lifebysarah.se) och tävla du också. Chansen finns fortfarande kvar!

…hoppas jag verkligen att känner mig helt frisk och inte får fler febertoppar.

…vill jag få till ett par yogapass igen. Mitt huvud behöver det. Min rygg också.

…ska jag jobba vidare med planerna för året, strategier, planeringar och utkast. Både på jobbet och i mina egna sociala kanaler. Älskar den här tiden på året och att få dra upp planer med stora penseldrag som sedan bryts ner till mer detaljerade planer allt eftersom året går. Håller ni med?

…kommer jag fortsätta min ”nästan-vego-resa”, skulle säga att jag äter vegetariskt till kanske 80-90% nu och det känns kanon. Dock vegetariskt, ej veganskt, så jag äter ju fortfarande ägg och mjölkprodukter.

Ja det var min vecka det, i stora drag, vad tänker ni hitta på?

Foto: Saz B, Unsplash

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.