Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken dag! Så fullständigt underbart att få vakna upp i ett isande vitt vinterland i morse, bara det ger ju energi för veckor framöver känns det som. Familjen har varit ute och skottat, lekt och…hör på detta…åkt skidor! Den yngsta av oss i alla fall. Han har knäckt koden idag, skrattat och haft hur kul som helst tillsynes utan att tänka på att han ens haft skidorna på sig. Han var stolt som en tupp när han kom in och konstaterade att ”Elliot kan åka skidor”. Gulle! Mammans och pappans skidåkarhjärtan klappar fort då vill jag lova.

Så med en helg, som får betyget fem av fem snöflingor, bakom oss tar vi sikte på ny vecka. I veckan som kommer…

…ska vi på treårskontroll med Elliot. Jag är så glad att vi tog tag i det här med hans öron och hörsel när vi gjorde förra våren. Annars är det först nu, vid tre års ålder, som detta skulle ha testats och undersökts. Det är ett helt inlägg i sig egentligen för konsekvenserna av det är så stora. Men just nu är jag bara glad att vi låg på och krävde tider, undersökningar och operation förra våren.

…ska jag inte bara luncha med en, utan två, av mina närmsta vänner. Och jag längtar så jag kan spricka. Efter snart en månad sjuk har jag inte träffat dem på lääääääänge och saknar dem.

…ska vi ha en Pre-Ski-Abend tillsammans med resekompanjonerna Jeppe och Tim (yes, bestman och en av toastmasters). Vi ska äta Fondue, titta på Snowroller, dricka en och annan Übåt och peppa inför resan i största allmänhet. Kanske måste vi också lyssna på Sweet Caroline. Högst troligt när jag tänker efter.

…är det dags för Elliots första kalas och som vi ska fira vår stora lilla kille. Med skorpor, bullar och jordgubbstårta allt enligt jubilarens önskemål. Och ballonger, herregud, vi får verkligen inte glömma ballongerna. De är mycket viktiga i det treåriga sammanhanget. Om vi inte ska åka skidor och kalasa på grillad korv i backen. Det är också ett alternativ det.

Sen lär det ju hända hur mycket som helst utöver detta men visst låter det som en ganska bra vecka det här också?

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.