Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Åh den här helgen har varit så himla härlig på många sätt. Precis vad jag behövde tror jag. Tillsammanstid, vänner, skid-prepp, välkomnandet av en ny liten prins i kompisfamiljen och ett första firande av den finaste 3-åringen i hela vidaste världen. Vår finaste Elliot!

Varm i hjärtat tar jag nu sikte på en ny vecka och i veckan som kommer…

…fyller han år på riktigt, vår finaste Elliot! Och vi ska fira honom igen, bara Alex och jag. Tänk att det redan är tre år sedan jag vaggade omkring med förvärkar och tyckte att graviditeten gärna fick vara över samtidigt som jag tänkte att jag mycket väl skulle kunna gå över tiden med en sisådär två veckor till. Så blev det ju inte tack och lov och på tisdag ska vi fira just det och just honom, han som gjorde mig till mamma. <3

…är det dags för föreläsningar igen tillsammans med Kalmar Science Park, Färjestaden och Emmaboda står näst på tur på turnén och det ska bli himla skoj. Dags att sjunga upp, hoppas att det kommer mycket folk!

…får jag träffa (nästan) hela fina bokklubben igen då det är bokklubbsträff! Jag känner fortfarande att jag ligger på minus på vänskapskontot efter den här sjuka starten på 2018 så att få träffa fem av dem i ett svep på onsdag ser jag som ren och skär lyx. Och så måste vi ju prata en del om ”Tiden läker inga sår” också.

…ska vi också fira Elliot med hela familjen från Karlskrona, Team Karlskrona så att säga. Det blir ett uppdelat firande i år på grund av en massa olika saker så treåringen firas kungligt i dagarna tre kan man säga. Vilket ju passar bra då jag alltid har kallat honom för min prins. Japp, don efter person alltså.

…får jag också träffa Madde igen. En lunch, en massa prat och ungefär 2000 idéer som det alltid brukar vara när vi träffas. Det är få människor jag smider planer med så mycket som med Madde vilket är både ovärderligt och superkul.  Så underbart att ses igen!

Och ja, utöver detta ska det lagas en hel del mat, tvättas några tvättar, hämtas ett par gånger på Föris, tas ett par duster med den älskade treåringen om att man inte får springa och hoppa i sofforna, gås ett par hundpromenader, läsas Viggo och jobbas en hel del. Vi ses nästa helg hörrni, jag tror att den här veckan kommer att bli intensiv 🙂

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.