Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vet ni? Nu är det sommar! Banne mig. Det slog mig när studenterna dundrade genom stan tidigare i veckan, det är skolavslutningar, björkris, gula och blå ballonger, sommarregn och allt annat som hör försommaren till. I veckan som kommer ska jag verkligen njuta av att det är sommar och att jag känner sommarpirr i hela kroppen. I veckan ska jag också…

….ska jag berätta mer om min bröllopsfuffens-hemlighet. Jag lovar. Så pepp på det nu, allt ska bara bli helt klart först!

…kommer jag träffa hela härliga bokklubbsgänget igen. Mina fina tjejer. Boken för vår diskussion denna gång ”Kalmars jägarinnor” är i mitt tycke något seg att tugga sig igenom. Jag säger inte mer än så just nu, vi får prata igenom det i klubben i morgon först.

…vill jag binda en blomsterkrans till mig själv av pioner, rosor och björkris med den här kransen som inspiration. Så vacker!

…ser jag fram emot att fira midsommar med mina killar och våra vänner i Karlevi. Jag håller tummarna för fint väder men om jag får önska så kanske några grader kallare än förra året då vi satte värmerekord på Öland med dryga 30 grader. Galet!

Hoppas att ni alla får en finfin kortvecka följd av ett ljuvligt midsommarfirande, nu kör vi igång den här veckan tycker jag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.