Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Åh vilken helg! Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar här och på insta i helgen men jag har liksom bara varit. I nuet. Med min familj. Och inte brytt mig så mycket om uppdateringarna, högst medvetet alltså.

Nu har lugnet precis lagt sig över Drejarestigen efter det sista kalaset för vår lilla prins, kusinbus, underbara presenter, sötsaker och tillsammanstid med min sida av familjen. Jag älskar att träffa dem allihop så här, även om det blir lite kaos med småkusinerna, och det får mig att inse hur mycket jag saknar dem. Så nu sitter jag här med hjärtat fullt av kärlek och lite saknad samtidigt. Så kan det vara och jag inser ju samtidigt hur otroligt lyckligt lottad jag är som får känna så.

Nåväl, ska vi ta en titt på veckan som kommer? I veckan som kommer…

…ska jag uppdatera och blogga lite mer och lite bättre igen. Som vanligt helt enkelt. Låter det bra?

…ska jag ta det lite lugnare än förra veckan. Om förra veckan var en sådan som jag fick ladda rejält inför är denna kommande vecka desto trevligare. Ni vet en ”vanlig” vecka bara.

…är det dags för Kalmarinfluencers första AW. Vi brukar ju vanligtvis mest träffas för frukostmöten men nu alltså en kvällsdejt och desto fler anmälda. Kul, kul!

…har jag lite fuffens för mig igen, ni får veta mer längre fram (som alltid). Ett möte den här veckan och jag hoppas att det går bra. Jag är så peppad!

…tänker jag fixa en födelsedagspresent till mami, hon fyller i vanlig ordning år när vi är på semester och ska givetvis firas högtidligt. Presenten ska med i packningen och jag vet EXAKT vad jag vill köpa till henne.

…kommer jag att få träffa både Madde och Sara igen och dubbel-yay på den!

Visst låter det här som en trevlig vecka? Det tycker jag så nu ska jag bara natta lilleman och måla naglarna, sen är jag redo!

Bild: Lifebywithney

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.