Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Jag har precis krupit upp i soffan för att se reprisen av Wahlgrens värld (jag äääälskar Wahlgrens värld), har målat naglarna i en vintertrotsig ljus pastellrosa. Bara för att. Och ska snart gå ner och bre mig en smörgås av de goda frallorna som Alex och Elliot bakade igår. Min man alltså, han kan. Idag har han lagat en alldeles ljuvlig chili. Tackar!

Så efter en härlig helg som har innehållit lite av varje i form av snö, regn, fotboll, vila, god mat, städning, brasor (min och lillemans grej ”tända brasa mamma”), bebisgos upphöjt i tre och planering inför nästa vecka är jag nog redo för en ny vecka. Tror jag. I veckan som kommer…

…ska bilen in på verkstad för byte av bromsar. Ingen kul grej kanske men skönt att få det gjort och sen mår bilen bättre än på mycket länge. Skönt!

…är det föräldramöte på Mattisborgen. Vi har inte ens bestämt om det är jag eller Alex som går den här gången. Vi brukar turas om, gör ni också så?

…håller vi tummarna för att alla får vara friska och krya. Min annars få friska man började plötsligt känna sig krasslig i eftermiddag och Elliot har en otroligt jobbig hosta. Peppar, peppar!

…ska jag försöka hålla koll på vilken dag det är. Förra veckan låg jag en dag fel från början till slut och det blir ju bara knäppt.

Hoppas att ni har haft en finfin helg vänner, nu tar vi tag i vecka..eh..11?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.