Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Vilken dag detta har varit, man blir liksom lycklig i hela kroppen när solen skiner som den har gjort idag. Hela dagen! Vi har ju dessutom varit hemma hos våra vänner Hanna & Andreas och fått kaffe i ett soligt drömkök med stort D samtidigt som barnen lekte. Ah, det kallar jag lyx!

Men nu börjar helgen ta slut och det är dags att blicka framåt, i veckan som kommer…

…är det bokklubbsträff igen, yay!! Det ska bli så, så kul att träffa tjejerna igen och att få prata om boken vi har läst, ”Florence Stephens förlorade värld”. Det känns som att det var väldigt länge sedan sist och nu är det verkligen på tiden.

…lovar jag att fota helgens målarprojekt, ett bord, i dagsljus för att kunna visa er ordentligt. Det blev så himla fint!

…ska det bli plusgrader. Bara en sådan sak. Vågar man önska en rejäl regnskur eller två också? Så att det äter lite lite extra mycket på snön.

…hoppas jag få skänka bort alla barnkläderna, har ni missat mitt tidigare inlägg om detta hittar ni det här. Snälla dela det vidare så att det når fram till den som behöver det som allra mest!

Det blir nog en fin vecka det här, det känner jag på mig!

2 kommentarer

    • Sarah

      Det var mysigt att få vara på besök, Elliot var helt förstörd över att vi var tvungna att åka hem. Det där med att sova LÄNGRE en morgon försatte hans dygnsrytm helt ur balans tror jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.