Sarahs funderingar

I veckan som kommer…

Först och främst, tack för alla grattishälsningar, hjärtan, sms och samtal. Ni är fantastiska! Det gör trötthetskoman något enklare att hantera 😉 Jag ska inte klaga, jag njuter av att vara gravid även om det är lite kämpigt.

Och helgen vi lämnar bakom oss har varit ljuvlig. Igår gick jag en långpromenad med lillan i solen när killarna och min svägerska Johanna tvättade bilen. Lyxig egentid det minsann. Sen somnade jag och lilleman i soffan en stund, herregud så skönt det var. Jag har lite svårt att sova på nätterna just nu så att få en timme mitt på dagen är guld värt. Idag har dagen fortsatt i samma anda, tillsammanstid, våfflor och lite soldis. Tack helgen!

Så vad händer i veckan som kommer då? Jo i veckan som kommer…

…är det påsk! Redan. Vi har lovat Elliot att vi ska påskpyssla på fredag, på lördag ska vi träffa familjen i Karlskrona och på söndag familjen här i Kalmar och däremellan ska jag förhoppningsvis ge min Karlstad-tös en kram eller två också. Åh som jag längtar efter alla som jag inte träffat på länge nu!

…är det kortvecka på jobbet. Nu börjas det, våren och alla dess helgdagar. Det är ju nästan varannan vecka fram till midsommar. Kan vi få lite solsken på det också?

…är det dags för den sista inbokade föreläsningen tillsammans med Kalmar Science Park, i Nybro denna gång. Kul!

…ska vi på hörselkontroll med Elliot igen. Så som han pratar nu, och i den takt som han utvecklas, är jag ganska säker på att han nu hör som han ska men det är ju alltid skönt att få det undersökt och kontrollerat. Är väldigt glad att vi är inne i systemet nu och får regelbunden uppföljning.

…ska vi på bio min man och jag. Igen! Vilket härligt rekord. Det var ju inte mer än…några månader sedan sist och nu är det alltså dag igen. Tårtgeneralen såklart, ska bli så roligt!

Ja men det låter väl som en utmärkt vecka det här eller hur?

Bild: Rachael Gorjestani 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.