Sarahs funderingar

I veckan som kommer

Njuta är vad jag ska göra den närmsta veckan, eller veckorna för den delen. Sommar, semester, tillsammanstid. Det krävs inte mycket för att lista ut att det här kommer att bli strålande, titta bara på vad jag ska göra i veckan som kommer…

…har vi bjudit in till grillfest för de vänner som hjälper oss med bröllopet på olika sätt. Toastmasters, brudtärna, bestman och barnvakter. Viktiga funktioner som lägger ner så mycket tid och engagemang för vår skull att det är direkt rörande. Lite grill och chill på lördag alltså!

…får jag äntligen se och höra Håkan igen! På söndag närmare bestämt. I ”vår” slottsruin. Eller vårt slott för den petiga. Håkan spelar i Borgholms slott två dagar i rad och vi har lyckats norpa två biljetter. Känn ingen sorg för mig Göteborg!

…ska jag träffa en bloggkollega och vän över en bättre hotellfrukost och prata om bloggar, karriärer, framtid, och känner jag oss rätt, en hel del annat!

…kommer jag att ha ensamsemester med lilleman. Det ska bli supermysigt att bara få vara tillsammans, slippa lämna på Föris. Skrota runt i pyjamas tills vi båda tycker att det är lagom att faktiskt hitta på något roligt tillsammans. Små utflykter och lite annat bus har jag tänkt mig.

…tar jag och lilleman en Karlskrona-trip för att hälsa på mamma i dagarna två. Det blir mysigt. Och dessutom är det ju roligt att utgå från Karlskrona för små dagsutflykter och bus som omväxling. Exakt vad vi ska hitta på är ännu oklart. Att ta livet som det kommer är som bekant lite av semesterns signum.

Vilken vecka va? Ingen dålig start på semester det här inte, tack livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.