Sarahs funderingar

I veckan som kommer

…börjar jag jobba igen. Jag ska inte dra hela storyn om hur sjukt jag tycker att det känns en gång till utan konstaterar istället glatt att jag är lyckligt lottad som har just mitt jobb att gå tillbaka till. Där jag trivs ypperligt, mår bra, har trevliga kollegor, fina lokaler mitt i stan, gott kaffe och en av de bättre arbetsgivare jag har hört talas om. Lucky me!

…ska jag fixa till naglarna igen. Alltid lika skönt när det besöket ploppar upp i kalendern med jämna mellanrum. Är redo för något nytt och sökte på ”summernails 2017” på Pinterest. Gör inte det. Jinx. Haha.

…är mina boys semesterlediga tillsammans och jag ser fram emot att bli pepprad med lyckliga semestersnaps när jag sitter på jobbet. Är lite avis faktiskt, Elliot och jag hade så himla mysiga dagar på vår lediga vecka, de kommer att få det kanon de där två. Världens bästa pappa och hans största fan <3

…hoppas jag på att hinna läsa ut Den lilla bokhandeln i Paris. Sicken söt liten historia, riktig feelgood för den som behöver det. Ordinerat direkt från Monseiur Perdu på det lilla bokapoteket på Seine. Jag lovar.

Så nu alltså lite jobb igen men helt utan jobbångest, snart är jag tillbaka i det vackraste av slott, i Borgholm, tillsammans med han med stort H och alla våra vänner och våra familjer. Det blir vackert. Åh som jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.