Sarahs funderingar

Vem är jag egentligen?

De senaste veckorna har ni blivit väldigt många fler här inne och det är givetvis jätteroligt, är jätteglad över att ni är här, välkomna hit!

Men det gör ju också att en liten presentation av moi är på sin plats, vem är hon egentligen den där Sarah?

Jag är en icke krisande nybliven 40-åring som bor i en gammal Disponentvilla utanför Kalmar. Här huserar jag tillsammans med min man Alex, våra två barn Elliot och Juliette och lilltussen Alice som är en liten rund hund på ålderns höst. En söt-som-socker-gatukorsning-som-det-aldrig-blir-en-likadan-av-igen.

Jag pratar ganska mycket och har fört över det på min tvååriga dotter som just nu pratar hål i huvudet på alla hon möter. Väldigt gulligt. Tycker jag såklart.

Jag brukar få höra att jag är levnadsglad och det tycker jag är fint. Det stämmer nog ganska bra. Är också väldigt känslosam och snäll och övar på att säga nej. Tänk, att någon som pratar så mycket kan ha så svårt för just det ordet…

Jag är en ”duktig flicka” personifierad, ytterst medveten om det och jobbar på att bli lite sämre. Gissar att många av er som läser det här kan känna igen sig.

Jag sörjer just nu en inställd skidresa i vinter, ett i-landsproblem av det större slaget det är jag väl medveten om. Österrike, dit vi brukar åka, är just nu helt stängt så det är ju inget snack, men visst måste man få sörja lite ändå? Läste någon som sa att ”tur att det är vinter så man slipper låtsas att man har andra intressen” och det skriver jag under på. Skidåkning är det bästa jag vet. Det slår allt annat!

Men eftersom höga berg och alper lyser med sin frånvaro här i Kalmar gymmar jag en del (när man får), rullar ut yogamattan när jag känner för det och tecknar så ofta jag kan. Har till och med nördat ner mig fullständigt i pennor och papper och skapat ett instagramkonto för det hela @bujo_by_sarah hittar ni mig på.

Till vardags hittar ni mig på Almi Företagspartner här i Kalmar där jag arbetar som kommunikatör. En grym arbetsgivare, ett fantastiskt gäng kollegor och ett väldigt spännande uppdrag. Kort sagt – jag älskar mitt jobb!

Är som sagt väldigt, väldigt glad att just du hittat hit <3

Bild från förra veckans digitala julfest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.