Sarahs funderingar

Vi är många

Oj så mycket respons jag fick på det här inlägget från i lördags om att det är lite mycket i livet. Att allt det roliga sammantaget ändå blir to much och att vissa delar av livet känns som ett skenande godståg omöjligt att få stopp på.

Ni har stoppat mig på gatan, kommenterat här och i sociala medier och jag kan konstatera att vi är väldigt många som känner så här. Tjejer. Mammor. Drivna. Entreprenörer.

Fy fan vad bra vi är egentligen, det är vi verkligen. Men vi är lite sämre på att balansera all vår ”braighet” och det är synd. Men tillsammans kanske vi kan hjälpas åt att bli lite bättre på det?

Ett sätt att göra det på är ju faktiskt att ta bladet från munnen, lägga fingrarna på tangetbordet eller lyfta luren och faktiskt prata, eller skriva, om det. Dela med sig av dårskap och klokskap och erfarenheter som kanske både är åt det bra och det mindre bra hållet för vi lär oss ju av dem allihop.

Jag är så nedrans glad, och ganska stolt, över att jag tillslut gjorde slag i saken och skapade #kalmarinfluencers, vårt nätverk för lokala (nåja, på östkusten i alla fall) influencers. Och nu råkar det vara så att vi enbart är tjejer i gruppen, tjejer som backar upp varandra, tipsar, ger råd, delar med sig och gör livet en hel del lättare och betydligt roligare. Det är helt enkelt grymt bra. Så bra att vi börjar bli uppmärksammade på lite olika håll. Bara en sådan sak, kul!

Men summa summarum, det är jättetråkigt att konstatera att vi är så många som känner så här. Samtidigt känner jag en slags styrka i den gemenskapen. Kan vi inte enas om att den första som knäcker koden och hittar lösningen delar med sig av den illa kvickt? Ska vi säga så? Fint!

<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.