Sarahs funderingar

Vilka dagar vi har

Dra mig baklänges vilka dagar vi har. Jag satt och tittade igenom bilderna i telefonen och inser att den här veckan har varit ganska maxad med upplevelser och faktiskt riktigt grym. Något jag kan behöva påminna mig själv om när jag stundtals känner att jag behöver semester från semestern då de två små gnabbas och rent allmänt väljer att inte lyssna på ett enda ord vi säger.
Idag har varit en sådan dag och då är jag ändå glad att jag har mina vänner som är ärliga nog att berätta att de har det likadant, eller att de har varit igenom samma ålder som våra barn har nu. Herregud alltså, när man målar upp bilden av semester för sitt inre är det inte detta man ser, det som pågår hemma hos småbarnsfamiljen Berg.

Men.

Det svänger fort i hockey och så även här. Det är berg-och-dalbana och vi varvar tjäbbel med mycket härligt också. Som tur är.

I måndags träffade jag Jennie och Anna på Saras utställning på Galleri Jenny på Esplanaden. Vi drack gott och tittade på alla Saras verk och hörde deras bakgrund innan vi gick vidare till Kallskänken där vi åt lika gott och skrattade så att borden runt omkring undrade vad som hände vid bord 57. Nåja, den bjuder jag gärna på. Att träffa dem är som en brustablett av energi varje gång <3

I tisdags åkte killarna till Linköping för att hänga på Yoump (hoppland) och sen övernatta innan de körde hem. Vilket gav mig och lillsessan tjejdagar ihop. Något vi firade med en loppisrunda, café, en tur till Skrufs glasbruk och deras fabriksförsäljning (insert: tindrande ögon), kvällis i gästhamnen och lite shopping. Ja ni hör, tjejdagar helt klart. För att vara någon som saknade sin storebror väldigt, väldigt mycket var hon ändå nöjd.

Och igår hann vi med barnens minigolfpremiär på eftermiddagen när killarna kom hem. Hur det gick kan vi väl lämna utanför det här inlägget, det var kaos. Men kul. Och jag tror att i alla fall Elliot tyckte att det var så pass kul att han gärna testar igen. Lillan däremot tyckte bättre om lekplatsen.

Så på tal om lekplatser har vi idag rivit av Skälby och både klappat getter, hälsat på gåsen Gåssen, spanat på grisarna (väldigt kort för barnen tyckte att det luktade för illa) och hälsat på kaninerna innan vi gick till det som verkligen lockade – den stora lekplatsen. De älskar lekplatser!

Och sen hem och baka pizzor ute, bada i poolen och ha vattenkrig mot undertecknad när jag kom hem från min PW. Jodå, lite trött är jag faktiskt nu det ska jag erkänna.

Så ja, högt och lågt, mycket som händer och ett utbrott eller två här och var. Hörde att extremhettan (kvällstidningsrubrik) var på väg tillbaka också. Vart ska detta sluta? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.