Sarahs funderingar

Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?

Eftersom detta är mitt första inlägg i det som heter Johannas Bloggjulkalender kanske en liten presentation är på sin plats. Det är bloggerskan och bröllopskonsulten Johanna Kajson som har dragit igång det här, en bloggkalender i form av 24 gemensamma rubriker som vilken bloggare som helst kan haka på, och tolka, varje dag.

Jag vet inte om jag kommer att kunna skriva något varje dag men målet är att göra det. Och skulle ni vilja läsa fler bloggare, eller vara med själv, kan du hitta mer information via länken i botten av detta inlägg. Kul va?

Hur som helst, inlägg nummer ett för mig, denna 3:e december är ”Vilken dröm jag har som jag vill uppfylla i livet” och efter lite funderande har jag bestämt mig för att det jag drömmer om, och just nu arbetar för att uppnå är…b a l a n s.

Familjen. Livet. Jobbet. Träningen. Vännerna. Intressena. Företaget.

Balans helt enkelt. Det är min livsdröm, för jag är fullständigt övertygad om att ju mer balanserad jag är desto bättre mår jag och ju bättre kommer jag att lyckas inom de olika områdena. Hur man nu mäter framgång inom exempelvis ”familjen” men ni förstår hur jag menar va?

Så ja, balans får det bli! Vad önskar ni er?

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.